PieChart

Négy fesztiválon, 4000 ember megkérdezésével készítettük el Magyarország első gasztrofesztivál-elemzését. A felméréssel célunk az volt: kiderüljön kik az igazi fesztiválozók, honnan tájékozódnak és mennyit költenek. A fesztiválszervezők még mindig a hagyományos médiaeszközökben hisznek, de a közönség már az online térben tájékozódik elsősorban. Jövőre is elkészítjük gasztrokutatásunkat 20.000 ember megkérdezésével.

Café 57 Restaurant

A Facebook segítségével megszerveztük Budapest egyik legnagyobb együtt kávézását a Café 57 Restaurantban.

Libamájfesztivál

A 2008 óta minden évben megrendezett Libamájfesztivál kommunikációs feladatait a CME Hungary Zrt. végzi. Idén ötödik alkalommal dolgoztunk együtt a rendezvény sikeréért. A weboldal kommunikációja mellett a sajtómegjelenéseket is cégünk tervezte, illetve irányította.

MOL - Le a kalappal tehetségeink előtt

Magyarországon újszerű eszközzel, egy 200 fős villámcsődülettel (flashmob) lepte meg a MOL, a londoni olimpiára kijutott sportolókat. A kommunikáció alapját - azóta Magyarország egyik legnézettebb villámcsődületét - mi szerveztük és készítettünk belőle Youtube videót

Szent-Györgyi Albert AGORA

A szegedi Szent-Györgyi Albert AGORA az ország egyik legmodernebb kulturális központja. Az új kultúrális központ népszerűsítését, teljeskörű kommunikációs tevékenységét - az alapkő-letételtől a nyitásig - mi terveztük, és valósítottuk meg.

MOL Új Európa Alapítvány - Média a tehetségekért díj

A MOL Új Európa Alapítványa pályázatot hirdetett a sajtó képviselői számára “Média a Tehetségekért Díj” címmel három kategóriában: nyomtatott és online sajtó, tv-videó, rádió. A pályázat népszerűsítésére az Alapítvány immár másodjára a Humán Telex Reklámügynökséget és a CME Hungary Zrt.-t kérte fel.

Four Points by Sheraton Kecskemét

A Four Points by Sheraton szállodalánc új magyarországi hotelének piaci bevezetésére, teljeskörű kommunikációs és marketingtevékenységet a CME Hungary Zrt. valósíthatta meg.

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Napi, havi, éves sajtófigyelés és az azokhoz kapcsolódó kommunikációs elemzések készítése.

Kézműves Magyar Ízek

Idén ötödik alkalommal dolgoztunk a Kézműves Magyar Ízek Vásárára sikeréért. A weboldal és a Facebook-oldal kommunikációja mellett a sajtómegjelenéseket is cégünk tervezte, illetve irányította.

KÉSZ Csoport

Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalata, a Nemzet Főterét is építő KÉSZ Csoport, a CME Hungary Zrt.-t bízta meg a cégcsoport kommunikációs stratégiájának kidolgozásával és végrehajtásával.

PieChart
Café 57 Restaurant
Libamájfesztivál
MOL - Le a kalappal tehetségeink előtt
Szent-Györgyi Albert AGORA
MOL Új Európa Alapítvány - Média a tehetségekért díj
Four Points by Sheraton Kecskemét
Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
Kézműves Magyar Ízek
KÉSZ Csoport

Kommunikáció- menedzsment

Abban segítünk, hogy a lehető leghitelesebben mondhassa el saját 'történetét'.

Kommunikáció figyelés és elemzés

OSIM (Open Source Information Manager) nevű, saját fejlesztésű sajtófigyelő szoftver.

ÚSZT projektek

Új Széchenyi Terves pályázatok kommunikációja.

Online megoldások és közösségi média

Integrált gondolkodás és az operatív működtetés.

Pintyőke Marcell

Member of Board

„Csak akkor van értelme a tudásnak, ha az nyilvánosságra kerülhet.” Sok ezer példa mutatja, hogy nem elég feladatainkat jól végezni, termékeinket fejleszteni, ha ezeket nem tudjuk kommunikálni, megmutatni a külvilág felé, a fejlődés és a sikeresség lehetőségétől esünk el. Mi hiszünk a teljesítményben, hiszünk az emberi tudásban és innovációban, és tudjuk, hogy ezen adottságokat milyen technikákkal, hogyan lehet eljuttatni környezetünk számára. A CME arra kötelezte le magát, hogy sok éves szakmai tapasztalatával, kreativitásával és a csapatmunka erejével hajtson végre kommunikációs projekteket, valamint megmutassa partnerei értékelvűségét. 

Patkós Gergely

Client Service Director

Ügyfélkapcsolati vezetőként ügyfeleink PR, marketing tevékenységének koordinálása, tervezése, kivitelezése a fő feladatom. A több mint 5 éves szakmai pályafutásom alatt számos hazai és nemzetközi szervezet kommunikációján és marketing tevékenységén dolgoztam (MOL, KÉSZ Holding, Four Points by Sheraton, megyei kórházak, stb.). A Szegedi Tudományegyetem angol-kommunikáció szakán végeztem és mivel a lifelong learning egy jó dolog :-), ezért jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola kereskedelem és marketing szakos közgazdász hallgatójaként csiszolom tovább tudásom. 

A CME Hungary-ról

Bizalmat építünk

„Csak akkor van értelme a tudásnak, ha az nyilvánosságra kerülhet.”

Sok ezer példa mutatja, hogy nem elég feladatainkat jól végezni, termékeinket fejleszteni, ha ezeket nem tudjuk kommunikálni, megmutatni a külvilág felé, a fejlődés és a sikeresség lehetőségétől esünk el. Mi hiszünk a teljesítményben, hiszünk az emberi tudásban és innovációban, és tudjuk, hogy ezen adottságokat milyen technikákkal, hogyan lehet eljuttatni környezetünk számára.

A CME arra kötelezte le magát, hogy sok éves szakmai tapasztalatával, kreativitásával és a csapatmunka erejével hajtson végre kommunikációs projekteket, valamint megmutassa partnerei értékelvűségét. 

Four Points by Sheraton Kecskemét

A Starwood közel 75 hotelt üzemeltet Közép-Kelet-Európában, világszerte 1000-nél is többet. A Four Points by Sheraton Kecskemét a fővárosi Le Méridien Budapest után a vállalat második szállodája Magyarországon, és egyben Kecskemét első nemzetközi márkás szállodája is. A 30 országban több mint 160 szállodát magábafoglaló Four Points by Sheraton szállodalánc új magyarországi hotelének piaci bevezetésére, teljeskörű kommunikációs és marketingtevékenységet a projekt bejelentésétől nyitásig a CME Hungary Kft. valósíthatta meg. A projekt része volt a PR, rendezvényszervezés, valamint egy közel 100 hirdetésből álló reklámkampány is. Cégünk a nyitás óta kizárólagos kommunikációs ügynöksége maradt a kecskeméti hotelnek.

Online: 

A nyitás előtti pre-opening, illetve a kivitelezési szakasz projekthonlapjának elkészítése. A www.kecskemethotel.hu weboldal a lehető legrészletesebben bemutatta a beruházást, valamint a hitelesen, gyorsan, pontosan tájékoztatta az érdeklődőket az aktualitásokról.

PR: 

Teljeskörű sajtókommunikáció a bejelentéstől a nyitásig. Bejelentő sajtótájékoztató, alapkőletétel, bokrétaünnep, sajtónyilvános 500 fős grand opening rendezvény szervezése. A beruházás ideje alatt a sajtó folyamatos tájékoztatása, valamint a sajtóvisszhang mérése, elemzése.

DTP / Print: 

A már meglévő arculati elemek segítségével a szálloda értékesítési munkáját segítő kiadványok DTP anyagok szerkesztése, tervezése, gyártása (fact sheet, sales folder, sales flyer, névjegykártyák, cégkártyák, meghívók, lakossági tájékoztató kiadványok stb.).

Médiavásárlás: 

Teljeskörű médiavásárlási tevékenység, a tervezéstől, a befoglalásokon át a hirdetések elkészítésén keresztül közel 80 különböző online, print, broadcast megjelenés koordinálása kevesebb mint három hónap alatt.